MECCSNAP: Sepsi OSK - FC Hermannstadt

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sepsi OSK ma hazai környezetben játszik bajnoki mérkőzést. A piros-fehérek 18.30-tól az FC Hermannstadt ellen lépnek pályára a Sepsi OSK Arénában a SuperLiga hatodik fordulójában.

Liviu Ciobotariu vezetőedző: “Nagyon jó csapattal találkozunk, az előző idényben egy lépésre volt attól, hogy bejusson a felsőházi rájátszásba. Ha nem veszik el tőlük a pontokat, akkor nagy eséllyel a legjobb hat között végeznek. Homogén együttes, a játékoskeret gyakorlatilag ugyanaz, mint az előző szezonban, mindössze Raul Opruț távozott. Erősítettek néhány labdarúgóval, egyértelműen tapasztalt csapattal rendelkeznek, középpályán Ionuț Stoica és Marius Găman olyan páros, amely régóta a román élvonalban szerepel. Nem volt sok időnk készülni, azonban koncentrálnunk kell a ránk váró találkozóra, hiszen győzni szeretnénk, amivel továbbra is az élmezőnyben maradhatunk. Tudjuk, hogy nehéz lesz, viszont minden tőlünk telhetőt megteszünk a sikerért”.

A két csapat tizenegyedszer találkozik egymással a pontvadászatban, négy döntetlen mellett a Sepsi OSK négyszer nyert, míg a nagyszebeni együttes kétszer örülhetett.

A meccset a PRIMA Sport, DIGI Sport és ORANGE Sport élőben közvetíti.


SEPSI OSK