BÉRLETINFORMÁCIÓK / SZURKOLÓI KÁRTYA

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A Sepsi OSK holnap, június 28-án indítja a 2023-2024-es bajnoki idény hazai mérkőzéseire szóló bérletek árusítását. Az első három napon, június 28-án, 29-én és 30-án csak azok tudnak majd bérletet vásárolni, akik tavalyi bérletük (2022-2023-as szezon) birtokában elővásárlási jogukkal szeretnének élni és ugyanarra a helyre szeretnék azt meghosszabbítani. Kérjük a korábbi bérleteseinket, hogy az előző szezonra érvényes kártyájukat hozzák magukkal az azonosítás érdekében.
🛒Személyesen a Sepsi OSK Aréna jegypénztárában váltható bérlet.
Program:
➡ Szerda, Csütörtök, Péntek: 16.00-19.00
➡ Szombat: 10.00-13.00
➡Hétfő: 16.00-19.00
BÉRLETÁRAK
* A-B-C-D, M-N-O-P, FAMILY szektorok: 400 Ron
* E-F-G-H-I-J: 800 Ron
* X-Y: 1200 Ron
* VIP: 2000 Ron
A bérletek minden hazai bajnokira és a Sepsi OSK Arénában sorra kerülő Román Kupa-mérkőzésre belépést biztosítanak, ellenben a Konferencia Liga mérkőzésekre nem érvényesek!
 
Lehet igényelni a Sepsi OSK Szurkolói Kártyát!
➡ A Szurkolói Kártya birtokosa a kártya vonalkódjának leolvasásával jogosult a Sepsi OSK szervezésében megrendezésre kerülő valamennyi labdarúgó mérkőzésre jegyet váltani.
➡ A Szurkolói Kártya birtokosa online felületen is vásárolhat elővételben belépőt. Ez esetben a kártyán lévő 10 karakterből álló kódot kell majd használni.
🛒A Szurkolói Kártya kiváltása egy egyszeri költséggel jár: 10 Ron.
❗️A szurkolói kártyával már rendelkezők a kártyájuk leadásával díjmentesen vehetik át az újat.
🏟A Szurkolói Kártya a Sepsi OSK Aréna jegypénztárában vehető át.
FIGYELEM! A 2022-2023-as szezonban kiállított kártyák nem érvényesek az új bajnoki idényben.
Az első három napon, június 28-án, 29-én és 30-án csak azok tudnak Szurkolói Kártyát váltani, akik megújítják a bérletüket.
❗️Felhívjuk az érdekeltek figyelmét arra, hogy augusztus második felétől, vagy legkésőbb szeptembertől a Szurkolói Kártya kizárólagos fizetőeszköz lesz a stadion büféiben, tehát csak ilyen módon lehet majd vásárolni.

SEPSI OSK