MECCSNAP: Sepsi OSK - FC U Craiova 1948

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sepsi OSK ma, március 16-án, sorsdöntő mérkőzést játszik a Sepsi OSK Arénában, ugyanis 21 órától az FC U Craiova ellen lép pályára a SuperLiga 23. fordulójában. A felsőházi rájátszást jelentő hatodik hely megszerzése érdekében a piros-fehéreknek mindenképp győznie kell, míg az olténiai együttesnek elég a döntetlen.

Cristiano Bergodi, a Sepsi OSK vezetőedzője: „A craiovai csapathoz hasonlóan nekünk is három napunk volt felkészülni a hétfői mérkőzés után. Beszéltem a labdarúgókkal, mentálisan rendben vagyunk, fizikailag regenerálódtunk, úgyhogy készen állunk erre a sorsdöntő találkozóra. A játékosok tudatában vannak annak, hogy csak győzelem esetén végezhetünk a hatodik helyen. Úgy gondolom, ezen a meccsen nincs szükség különösebb motivációra, a Craiova elleni mérkőzés már önmagában elég ösztönző kell legyen, ugyanis hatalmas a tét”.

A két együttes eddig négyszer találkozott az élvonalban, egy döntetlen mellett kétszer a Sepsi OSK diadalmaskodott, míg legutóbb, tavaly augusztusban az olténiai együttes győzött.

A találkozót a PRIMA Sport, DIGI Sport és az ORANGE Sport élőben közvetíti.

Fotó: Tókos Csaba

A belépőket 17.00-21.00 óra között lehet megvenni a Sepsi OSK Aréna jegyirodájában, valamint online a www.eventim.ro honlapon.

JEGYÁRAK:

10 Ron ➡️ A, B, C, D, M, N, O, P szektorok

30 Ron ➡️ E, F, G, H, I, J

40 Ron ➡️ X, Y

100 Ron ➡️ VIP

500 Ron ➡️ Skybox

12 éves korig a gyerekek 50 százalékos árkedvezményben részesülnek, a VIP szektor kivételével.

SEPSI OSK