Újrajátszás!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Újra kell játszani a január 29-én a vendégszurkolók magyarellenes rigmusai miatt félbeszakított Sepsi OSK–FCU Craiova élvonalbeli mérkőzést – döntötte el a Román Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága. Első fokon a fegyelmi bizottság még 3–0-s gólkülönbséggel a csapatunk javára ítélte a találkozó pontjait.

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK ügyvezető igazgatója: „Hihetetlen, ami történik, nincs tisztesség és igazság, a dzsungel törvénye uralkodik, aki hangosabb és többet szerepel a médiában, az érvényesül. Most már egyértelmű, a játékvezető által követett előírások, amelyek szerint lefújta a mérkőzést, nem érnek semmit. Nem azzal van a probléma, hogy újrajátsszuk a mérkőzést, mert nem félünk senkitől, viszont a döntés üzenete komoly következményekkel jár a jövőre nézve.”

Az alapszakasz 30., utolsó fordulójában mindkét alakulat azonos időpontban, vasárnap 21 órától játszik: a Sepsi OSK Bukarestben a rekordbajnok FCSB otthonában, míg az FC U Craiova Nagyszebenben az FC Hermannstadt vendégeként.

SEPSI OSK