Egy lépésre a döntőtől!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az idény egyik legfontosabb mérkőzése vár a Sepsi OSK-ra, amely ma, május 12-én, 19.30-tól a Ion Oblemenco Stadionban igyekszik kiharcolni a döntőbe jutást a Román Kupa 2021–2022. évi idényében. Csapatunk előnnyel várja az Universitatea Crajova elleni találkozót miután az odavágón 2–1-re nyertünk a Sepsi OSK Arénában.

Cristiano Bergodi, a Sepsi OSK vezetőedzője, aki a Chindia elleni bajnokin kapott piros lap miatt nem foglalhat helyet ma a kispadon, úgy véli, egyáltalán nem számít az, hogy előnyből várjuk a találkozót. „Mindig optimista vagyok, természetesen tudom, hogy egy nagyon jó csapattal játszunk. Van egy kis előnyünk, ami egyáltalán nem számít, bátran és ambíciósan kell pályára lépnünk. Az Universitatea Craiova a román élvonal egyik legjobb csapata, amely számtalan helyzetet kialakít, és rengeteg gólt lő, ezért minden szempontból szinte tökéletes teljesítményt kell nyújtanunk, ha döntőbe akarunk jutni”, nyilatkozta Cristiano Bergodi vezetőedző.

 A Sepsi OSK története során másodszor juthat kupadöntőbe, először 2020-ban sikerült, akkor a fináléban az FCSB egy góllal jobbnak bizonyult.

SEPSI OSK