Sepsi OSK – FC Argeș: 2-2 (0-1)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Zárt kapuk mögött játszott pénteken, január 14-én, felkészülési meccset a Sepsi OSK, az ugyancsak élvonalbeli FC Argeș-sel, a találkozó 2–2-es döntetlennel ért véget.

A hosszabbításban mentette döntetlenre edzőmeccsét a Sepsi OSK

Cristiano Bergodi, a Sepsi OSK vezetőedzője szerint csapatunk annak ellenére is megfelelő körülmények között készülhet, hogy nem utazott külföldi edzőtáborba. „Az idő is jó, senki sem sérült meg, és még van egy hosszú hetünk az első, FC Botoșani elleni bajnoki mérkőzésig. Fizikális szempontból ez jó edzőmeccs volt”, emelte ki Cristiano Bergodi, aki szerint arra is felkészült a csapat, hogy a bajnokságban a mostaninál rosszabb időjárási körülmények között kell majd pályára lépnie.

Gólszerzők: Dragomir 90+2., Damascan 90+3., ill. Dumitru 33., Said 79. – 11-esből

Sepsi OSK: Niczuly (Began, 46.) Dimitrov (Aganovic, 67.), Ninaj, Mitrea (Tincu, 46.), Ispas, Păun (Fofana, 46.), Eder (Vaşvari, 46.), Bojic (Achahbar, 46., Nistor, 88.), Golofca (Dragomir, 75.), Tudorie (Damașcan, 17.), Bărbuț (Ashkovski, 46.)

FC Argeş: Greab – Latovlevici, Joao Miguel, Turda, Tofan, Șerban, Mezza Colli, Dumitru, Isfan, Arias, Fatai. Csereként pályára lépett: Palic, Said, Boldor, Tănase, Mușat, Dumitrașcu.

SEPSI OSK