Cristiano Bergodi vezetőedző elkezdte a munkát

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sepsi OSK új vezetőedzője, Cristiano Bergodi vasárnap megérkezett Sepsiszentgyörgyre, és a hivatalos bemutatása után hétfőn először vezette a csapatunk edzését. Másodedzőként Luigi Ciarlantini, erőnléti edzőként pedig Colonel Ionel fogja segíteni Cristiano Bergodi munkáját, továbbá Ilyés Róbert, Kulcsár László, Cernea Cornel és Chiribici Ovidiu is marad a szakmai stábban.

Cristiano Bergodi vezetőedző: „Köszönöm a vezetőség bizalmát, és elmondhatom, szívesen jöttem vissza a román bajnokságba, ahol az elmúlt négy-öt évben, amíg itt dolgoztam, magam is láthattam, hogy ennél a klubnál komoly munka zajlik, hiszen évente sikerült szintet lépniük. Az idén történt egy kis botlás, de még mindig van időnk fennebb kapaszkodni, és bár még ettől távol állunk, biztos vagyok abban, hogy egy ilyen, minden szempontból stabilan álló klubnál nem lehetetlen vállalkozás odaérni a felsőházba. Olaszországból is követtem a csapatot, és úgy gondolom, Leo Grozavu az elmúlt két évben nagyszerű munkát végzett. A játékosok nagy részét ismerem, ebben a keretben még nagy lehetőségek rejlenek, ezért bízok abban, hogy közösen jó munkát fogunk végezni”.

Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke: „Pontokra van szükségünk a bajnokságban, hogy visszakapaszkodjunk a legjobb hat közé, ahol a helyünk van. Volt egy hetünk, hogy gondolkodjunk, és arra a következtetésre jutottunk, hogy Bergodi úr a megfelelő választás, teljes bizalommal vagyunk iránta, hogy vele teljesíteni tudjuk a célkitűzésünket”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi iarbă

SEPSI OSK

sepsiosk club logo