HOLNAP MECCSNAP!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

JEGYINFORMÁCIÓ!

Sepsi OSK - Academica Clinceni

Casa 1. Liga, első forduló

A találkozóra jegyeket július 16-án, pénteken, azaz a mérkőzés napján 10.00 órától lehet váltani a sepsiszentgyörgyi Városi Stadion bejárata mellett található jegypénztárnál.
❗️FIGYELEM! A szabályozásnak megfelelően a mérkőzésen azok vehetnek részt, akik a rendezvény előtt legalább 10 nappal megkapták már mindkét oltásadagot, vagy egy 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR tesztet, vagy egy 24 óránál nem régebbi negatív gyorstesztet tudnak felmutatni (a szabályzat a kiskorúakra is vonatkozik). Ugyanakkor azok a személyek is részt vehetnek az eseményen, akik igazolni tudják, hogy átestek a koronavírus-fertőzésen, és az első pozitív teszteredménytől legalább 15 és legtöbb 90 nap telt el./
🛒A jegyek ára egységesen 20 lej. / Preț unitar bilete: 20 lei.
Online felületen nem lehet belépőket vásárolni! / Bilete nu se pot cumpăra în sistem online.
➡ A stadion bejáratánál működni fog egy speciális tesztpont, ahol a mérkőzés napján, 10.00 és 18.00 óra között, antigén gyorstesztet lehet majd végeztetni. Ár: 30 lej.
❗️ Az érvényes védettségi igazolványt és a személyigazolványt a jegyvásárlásnál kérni fogják, tehát kérjük, hogy az iratokat feltétlenül vigyék magukkal.
 
Ar putea fi o imagine cu text

SEPSI OSK

sepsiosk club logo