16. forduló Sepsi OSK 0-1 Gaz Metan Mediaş

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Vereség a Gaz Metantól, kiesőzónába került a Sepsi OSK

Tovább folytatódik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapatának rossz sorozata a bajnokságban, vasárnap délután házigazdaként 1–0-ra alulmaradt a Medgyesi Gaz Metannal szemben az 1. Liga 16. fordulójában..

Kiváló iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét kapu előtt voltak lehetőségek, a legnagyobbak a vendégeknél, Ely Fernandes kétszer is gólt lőhetett volna, előbb ziccerénél Niczuly védett, majd távolról a kapufát találta el. A Sepsi OSK-nál Carnat volt a legveszélyesebb játékos, az első féliső közepén előnyhöz juttathatta volna a csapatát, de a vendégek kapusa szögletre mentett.

A szünethez közeledve tizenegyest kértek a hazaiak, amikor szöglet után Fofana kezére esett labda, de megfosztották őket ettől. A második félidő elején is könnyebben jutottak el a kapu előterébe a medgyesiek, de pontatlanok voltak a befejezéseknél, Olaru nagy helyzetet hagyott ki. HIRDETÉS Ezután a szentgyörgyiek voltak aktívabbak támadásban, de Fülöp István közeli fejese mellé ment, Flores pedig kapásból fölé lőtt. Gólt azonban mégiscsak a Gaz Metan szerzett, tíz perccel a vége előtt Fernandes közeli lövését még kiütötte Niczuly, a kipattanót azonban Olaru a hálóba lőtte.

A hajrában Salli megmenthetett volna egy pontot a Sepsi OSK-nak, de a tizenhatoson belüli lövésénél Pleşca hárítani tudott. Az újabb vereséggel a Sepsi OSK a kiesőzónába került, és közelebb van a kieső helyekhez, mint a felsőházi rájátszáshoz, hiszen hátránya már tíz pontra nőtt a hatodik helyezetthez, éppen a Gaz Metanhoz képest.

SEPSI OSK