CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0 - 0 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gól nélküli döntetlent játszott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a Chindia Târgoviște vendégeként. Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati mérkőzésén a háromszékiek büntetőt hibáztak.

Jó iramban, szoros játékkal kezdődött a Ploiești-en megrendezett találkozó. Az első félidő első részében a Sepsi OSK volt aktívabb támadásban, Karanovic két távoli lövéssel is próbálkozott, de nem járt sikerrel. Aztán szünet előtt a hazaiak voltak veszélyesebbek, Neguț csalóka beadása a felső lécen csattant, Voduț pedig a tizenhatoson belül fordulásból fölé lőtt. Fordulás után hamar tizenegyeshez jutott László Csaba csapata, miután a Chindia kapusa, Aioani szabálytalankodott Karanoviccsal szemben, a svájci támadó azonban kihagyta a büntetőt, lövését kivédte a román ifjúsági válogatott hálóőre. 

A folytatásban mindkét oldalon voltak lehetőségek, a hazaiaktól Neciu, a Sepsi OSK-tól Deaconu próbálkozott távolról. Izgalmas volt a mérkőzés vége, a mindent eldöntő gól megszerzésére törekedtek a csapatok, de ez egyik félnek sem sikerült. Hetedik döntetlenjével a Sepsi OSK elszalasztotta esélyét, hogy play-off helyre kerüljön. A következő fordulóban szombaton 17.30-tól a sepsiszentgyörgyiek a tabellán mögöttük álló Nagyszebeni Hermannstadt csapatát fogadják.

Labdarúgó 1. Liga, 9. forduló: Chindia Târgoviște–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 0–0.

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Benga, Neciu (Burlacu, 81.) – Neguț, Bic, Mihai (Rață, 61.), Yameogo – Florea (Dumitrașsu, 72.), Voduț. Edző: Viorel Moldovan.

Sepsi: Fejér – Kilyén (Dimitrov, 56.), Barisic, Tincu, Ștefan – Vașvari, Flores (Deaconu, 63.), Andrezly, Carnat – Safranko, Karanovic (Bouhenna, 90+2.). Edző: László Csaba. Vezette: Sebastian Colțescu, Daniel Mitruți, Adrian Popescu

Szerző: Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

SEPSI OSK