GAZ METAN MEDIAȘ 1 - 1 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Góllal mutatkozott be a Sepsi OSK támadója

Harmadik bajnoki mérkőzésén is döntetlent játszott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga 3. fordulójának szombati játéknapján 1–1-re végzett a Medgyesi Gaz Metan otthonában.

A sepsiszentgyörgyieknél kezdőként lépett pályára a héten leigazolt szlovák Andrezly Gál Péter. A hazaiaknál nem volt a kispadon Edward Iordănescu vezetőedző, aki egészségügyi problémákkal küszködik. Az elején többször is megszerezhette volna a vezetést a Sepsi OSK, de előbb Carnat, majd Barisic helyzeténél is hárított a Gaz Metan kapusa, a 13. percben pedig Hamed a kapufát találta el. Gólt mégis a medgyesiek szereztek, akik Fernandes nagy helyzete után félóra elteltével előnyhöz jutottak Nasser Chamed szépségdíjas góljával.

 Szünet után nem sokkal Chamed megduplázhatta volna csapata előnyét, de kicsivel fölé lőtt. A másik oldalon a Sepsi OSK Vașvari szabadrúgásánál betalált, a visszajátszások után látható volt, hogy a labda átjutott a gólvonalon, de a játékvezetők nem adták meg a gólt. Nem sokkal később mégis összejött az egyenlítés László Csaba csapatának, Carnat beadásából az új igazolás, a csereként beállt szerb-svájci kettős állampolgárságú Goran Karanovic fejjel talált be. Az utolsó húsz percben mindkét csapat megnyerhette volna a meccset: a vendégeknél Flores lövését védte a hazaiak kapusa, majd ugyenennél a szituációnál Karanovic fejjel nem érte el a labdát, míg a Gaz Metannál Sergiu Buș hagyta ki az utolsó helyzetet.

A Sepsi OSK harmadik bajnoki mérkőzését is döntetlennel zárta, ezúttal azonban sikerült megszereznie szezonbeli első találatát. A háromszéki együttes legközelebb jövő héten vasárnap lép pályára, 21 órától az FC Viitorult látja vendégül.

Labdarúgó 1. Liga, 3. forduló: Medgyesi Gaz Metan–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 1–1 (1–0),

gólszerzők: Chamed (34.), illetve Karanovic (67.).

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, Larie, Constantin, Velisar – Droppa, Roșu, Chamed (Sanoh, 71.), Olaru (R.Popa, 88.), Fernandes (Romeo, 63.) – S. Buș.

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Tincu, Ștefan – Vașvari, Hamed (Karanovic, 59.), Fülöp (Velev, 46.), Flores (Simonovski, 82.), Andrezly – Carnat.

Vezette: Andrei Antonie, Daniel Mitruți, Bogdan Gheorghe.

Szerző: Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

SEPSI OSK