SEPSI OSK 0 - 1 CFR 1907 CLUJ

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az éllovas Kolozsvári CFR győzelmével zárult az erdélyi rangadó a labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának hatodik fordulójában. A házigazda Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK egy góllal maradt alul.

Jobban kezdte a szombat esti mérkőzést a CFR, több veszélyes helyzet után az első félidő közepén megszerezte a vezetést a hosszas sérüléséből visszatért George Țucudean góljával. Szünet előtt kevésen múlott, hogy megduplázzák előnyüket a vendégek, Culio távoli lövését Fejér Béla a kapufára tolta. 

Határozottabb volt a második játékrészben a Sepsi OSK, nem sokkal a szünet után Tandia közel állt az egyenlítéshez. A másik oldalon a CFR eldönthette volna a meccset, de Țucudean ziccert rontott. A végéig a hazaiak képtelenek voltak nagy helyzetig eljutni, és nem tudták elkerülni az újabb vereséget. Minimális győzelmével a kolozsvári együttes idén negyedszer – kétszer a rájátszásban, egyszer az alapszakasz végén és egyszer a kupa negyeddöntőjében – nyert a Sepsi OSK ellen. A következő fordulóban mindkét csapat április 29-én, hétfőn játszik: a Sepsi OSK 18 órától a CSU Craiova vendége lesz, a CFR 21 órától az FC Viitorult fogadja.

Labdarúgás, 1. Liga, rájátszás, felsőház, 6. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Kolozsvári CFR 0–1 (0–1), gólszerző: Țucudean (25.)

Sepsi OSK: Fejér – Moura, Rudol, Jovanovic, Omar – Velev (Mensah, 63.), Karnickij, Flores, Fülöp (Sîntean, 81.), Ștefan (Hamed, 46.) – Tandia

CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac (Păun, 87.), Bordeianu, Culio, Moutinho (Djokovici, 56.) – Omrani, Țucudean (Costache, 75.)

Vezették: George Găman, Valentin Avram, George Neacșu.

Szerző: Horváth Bálint Ottó • (Székelyhon)

SEPSI OSK