SEPSI OSK 0 - 1 FC ASTRA GIURGIU

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A rájátszás nem a Sepsi OSK műfaja.  A labdarúgó 1. Liga rájátszásának felsőházában az ötödik játéknap Sepsiszentgyörgyön zárult. A Sepsi OSK az Astra Giurgiu együttesét látta vendégül hétfőn este, azon két gárda nézett farkasszemet akik egyetlen győzelmet sem arattak a play-offban.

 Az összecsapás első helyzetét Tandia hagyta ki a 11. percben, akit Nouvier szöktetett remekül, a támadó tízről szúrta rá, mellé, fölé szállt a játékszer. Rögtön jött a válasz rá, Niczuly előbb Mrzljak lövését blokkolta, majd a kipattanót Moise rúgta kapura, a hálóőr ezt is hatástalanította. Amolyan kedvcsinálóként foghattuk fel ezeket a remek szituációkat, viszont a két csapat többnyire a középpályán harcolt. Jovanovic nagy mentésére volt szükség, valamint a vendégcsapat kapusának Lazardnak védésére – ennyi jegyzetelni való maradt a szünetig. Az eredményjelző maradt mozdulatlanul, 0–0.

A második felvonás mozgalmasan indult, összehoztak egy-egy helyzetet a felek. Ezek kimaradtak, a meccs pedig gyorsan a megszokott csendes mederbe terelődött vissza. HIRDETÉS A végjátékban Flores távoli lövését fogta a kapus. Az Astra a 88. perben jelezte, elvinné a pontokat. Akkor még Niczuly hibáját szögletre mentették társai. A pontrúgásnál Cestor maradt szabadon, közelről bepöccintette. 1–0-ra nyert az Astra Giurgiu, a felsőház rangsorának utolsó két helyezettjének párharcában. A Sepsi OSK a play-off odavágóinak során egyetlen gólt, egy pontot jegyzett.  szekelyhon.ro

SEPSI OSK