SEPSI OSK 0 - 0 FC VIITORUL CONSTANȚA

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gól nélküli döntetlennel ért véget a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK és az FC Viitorul találkozója a labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának harmadik fordulójában. A háromszéki együttes megszerezte az első pontját a play-offban. Megvoltak Tandia lehetőségei, de nem tudott betalálni.  

 Az előző mérkőzésekhez hasonlóan, a hétfő esti találkozón sem volt meggyőző a Sepsi OSK játéka a tartalékosan felálló Viitorul ellen. Az első félidőben alig voltak hazai lehetőségek, HIRDETÉS ellenben a másik oldalon a tengerpartiak több veszélyes helyzetet is kihagytak. Szünet után már a szentgyörgyiek is veszélyeztettek támadásban, főleg Tandia lövéseivel, aki azonban pontatlan volt a kapu előtt. A lefújásig mindkét csapatnak voltak kisebb esélyei a gólszerzésre, de nem tudtak betalálni. Akárcsak az alapszakasz végén, a két csapat ezúttal is gól nélküli döntetlent játszott a szemerjai stadionban. A Sepsi OSK négy vereség után (három a CFR, egy a Craiova ellen) megszerezte az első pontját a rájátszásban, és továbbra is a hatodik helyen áll a felsőházban. Eugen Neagoe csapata a következő fordulóban április 8-án, hétfőn 21 órától a Bukaresti FCSB vendége lesz.

Labdarúgó 1. Liga, rájátszás, felsőház, 3. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–FC Viitorul 0–0

Sepsi OSK: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Ștefan – Velev (Vașvari, 46.), Ad. Rus (Fülöp I., 67.), Karnickij – Nouvier (Carnat, 74.), Tandia, Flores

Viitorul: Tordai – Mladen, Artean, P. Iacob, Kuipers – A. Ciobanu, Vl. Achim, Casap – Mățan (G. Ganea, 46.), Eric (Tîrcoveanu, 70.), Rivaldinho (Pitu, 77.)

Vezették: Sebastian Colţescu, Daniel Mitruți, Marius Nicoară

Szerző: Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

SEPSI OSK