SEPSI OSK 3 - 0 CONCORDIA CHIAJNA

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Már az első félidőben bebiztosította győzelmét a Sepsi OSK

 A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK házigazdaként magabiztos játékkal fölényesen, 3–0-ra legyőzte a Concordia Chiajnát a labdarúgó 1. Liga 21. fordulójának péntek esti mérkőzésén.

Eugen Neagoe legénysége sikerével megerősítette helyét a felsőházi rájátszásban. Kijavította az előző hazai meccsén elszenvedett vereségét a Sepsi OSK.

A péntek esti mérkőzés első negyedórája eseménytelenül telt el, aztán sorra következtek a hazai helyzetek. Félórányi játékot követően Gabriel Vașvari közeli lövését még a gólvonalról mentették az Ilfov megyeiek, nem sokkal később viszont Marko Simonovszki gyors akciógóllal vezetést szerzett a Sepsi OSK-nak. Ezután szöglet révén egyenlíthetett volna a Concordia, de Paul Batin közelről fölé lőtt. Ezt megúszták a hazaiak, az első félidő hosszabbításában pedig kétgólosra növelték előnyüket, amikor egy ellentámadás végén Florin Ștefan talált be.

Fordulás után hamar megszerezte harmadik gólját a Sepsi OSK: a vendégek védője, Gabriel Matei a tizenhatoson belül buktatta Florin Ștefant, a megítélt tizenegyest az első két találatnál előkészítő szerepet játszó Brian Nouvier magabiztosan belőtte. A folytatásban a vendégek közel voltak megszerezni a becsületgóljukat, de előbb Răzvan Grădinaru ziccert rontott, majd Batin a kapufát találta el. A végjátékban a háromszékiek akár néggyel is nyerhettek volna, Simonovszki azonban közelről a kapusba lőtte csapata utolsó nagy helyzetét. Tandia hiányában Brian Nouvier mindhárom hazai találatnál döntő szerepet játszott.

Győzelmével a Sepsi OSK átmenetileg feljött a negyedik helyre, jobb gólkülönbségével megelőzve az FC Viitorult, amely szombaton lép pályára. Ennél fontosabb viszont, hogy a szentgyörgyi együttes közelebb került a felsőházi rájátszásba jutáshoz, hiszen ötpontos előnyre tett szert a hetedik helyezett Medgyesi Gaz Metannal szemben. A másfél hónapos téli szünetet követően a tervek szerint február 2-án kellene folytatódjon a bajnokság, amikor a Sepsi OSK vendéglátója a sereghajtó  FC Voluntari lesz.


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com

SEPSI OSK