DINAMO 1948 BUCUREŞTI 0 - 0 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Szorgalmasan gyűjtögeti pontjait a Sepsi OSK

Gólnélküli döntetlent ért el pénteken este a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 10. fordulójában a Bukaresti Dinamo vendégeként. A háromszékiek egy pontot hozzátettek az eddig szerzettekhez, és továbbra is őrzik helyüket a bajnoki tabella felsőházi rájátszást érő részében.

Mindkét csapatnak sűrű volt a programja az elmúlt időszakban, kedden még kupameccseket játszottak: a Sepsi OSK tizenegyesekkel búcsúztatta a Temesvári ASU Polit, a Bukaresti Dinamo pedig egy kicsivel könnyebben, 3–1-es sikerrel ejtette ki a Dacia Unirea Brăilát. Eugen Neagoe kitartott elképzelése mellett, és ezúttal sem hajtott végre változásokat a jól bevált kezdő tizenegyben, csatár nélküli csapatot küldött a pályára, ami már előrevetítette, hogy nem fogunk gólzáporos mérkőzést látni. HIRDETÉS Eseménytelenül telt el a találkozó első félideje, mialatt mindkét együttes óvatosan játszott, és elsősorban arra figyelt, nehogy hiba csússzon a védekezésébe. Ennek megfelelően főleg a középpályán zajlott a küzdelem, és egyik kapu sem forgott veszélyben.

Az első lehetőség Fülöp előtt adódott a 17. percben, amikor kiszorított helyzetből lőhetett, de nem találta el Penedo kapuját. A túloldalon Nistor próbálkozott két alkalommal is, távoli lövései pontatlanok voltak. Az első játékrész utolsó percében még Drăghici került helyzetbe, de rosszul találta el a labdát, és odalett a lehetőség. Szünet után kissé megélénkült a játék, a hazaiak határozottabban támadtak, de ahhoz, hogy az 51. percben közel kerüljenek a gólszerzéshez, Niczuly hibája is kellett: pontatlan kirúgását követően Popa tört kapu felé, azonban a háromszékiek hálóőre blokkolni tudta, majd Salomao ismétlését is bravúrosan védte.

2018 szept 28 DINAMO 1948 BUCUREŞTI 0 0 SEPSI OSK SEPSI OSK

A folytatásban a fővárosiak egyre feljebb tolták a védekezésüket, Claudiu Niculescu kétcsatáros játékra váltott, és a helyzetek sem maradtak el. A 74. percben Sorescu ugrott ki a védők mellől, azonban lövését Niczuly hárította. Egy perccel később érkezett az OSK válasza is: Fülöp baloldali ívelésére Tandia érkezett, de fejesét Penedo szögletre mentette. Az utolsó negyedórában is a Dinamo veszélyeztetett többet, előbb Salomao, majd Sorescu állt közel a gólszerzéshez, de a nagy formában védő Niczuly mindkét alkalommal résen volt.

SEPSI OSK