SEPSI OSK 1 - 5 FCSB

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Nagyarányú vereséggel zárta szezonbeli utolsó hazai mérkőzését a Sepsi OSK, szombaton este 5–1-re kapott ki a Bukaresti FCSB-től a labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának kilencedik fordulójában.

A mérkőzés elején és végén elbúcsúztatták a nemrég visszavonult, a korábbi csapatkapitány Hadnagy Attilát, illetve kiderült, hogy visszavonják az általa viselt 80-as mezszámot. Nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés a Sepsi OSK számára, amely rövid ideig bírta ki kapott gól nélkül, a letámadó fővárosiak ugyanis kilenc perc alatt kétszer is betaláltak Hora és Roman révén. 

A búcsúmérkőzését játszó Hadnagy Attila a 70. percben lépett pályára, ezután pedig megélénkült a Sepsi OSK támadójátéka. Ennek eredményeként Mensah távoli, megpattant lövésével megszerezte a sepsiszentgyörgyiek becsületgólját. Ez volt a Sepsi OSK első hazai találata a felsőházi rájátszásban. Nem sokkal később ismét betalálhattak volna a hazaiak, de Tandia a felső lécet találta el. A másik oldalon viszont a fővárosi együttes megszerezte az ötödik gólját, Rusescu büntetőből állította be a végeredményt.

SEPSI OSK