FCSB 2 : 0 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Remek kezdést követően, a második félidőben született találatokkal szenvedett kétgólos vereséget a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó fordulójában a FCSB vendégeként. A kudarc ellenére a háromszékiek felemelt fővel távozhattak a Nemzeti Arénából, hiszen a játék több elemében is sikerült felnőniük nagynevű ellenfelük szintjére.

A várakozásoknak megfelelően a hazai csapat lépett fel támadó szellemben, a piros-fehérek inkább az ellentámadásokra alapoztak, és hamar jelezték, hogy nem csupán védekezni érkeztek a fővárosba. A 6. percben Gorrin egy labdaszerzést követően került helyzetbe, azonban középre tartó lövését Vlad könnyedén védte. A folytatásban is Nicolae Dică tanítványai játszottak mezőnyfölényben, de támadásaik semmilyen veszélyt nem jelentettek a szentgyörgyi kapura. Mi több, az OSK több alkalommal is megszerezhette volna a vezetést.

FCSB-2 - 0-SEPSI OSK.pngFCSB-2 - 0-SEPSI OSK_1.jpgFCSB-2 - 0-SEPSI OSK_2.jpgFCSB-2 - 0-SEPSI OSK_3.jpgFCSB-2 - 0-SEPSI OSK_4.jpg

A 33. percben Petre jobboldalról érkező beadására Hamed kissé későn érkezett, így oda lett a nagy lehetőség. A 44. percben szintén Hamed már csak a hazaiak hálóőrével állt szemben, de csak a kapust találta el. Nem sokkal később Petre tört kapura, azonban kissé kisodródva lőtt kapura, és a szöget jól záró Vlad menteni tudott. Gnohere helyzetével indult a második játékrész, majd a hazaiak megszerezték a vezető találatot: az 51. percben a csereként beállt Budescu csavart kapu felé, és a menteni igyekvő Viera fejéről a labda a meglepett Rîmniceanu felett a hálóban landolt (1–0).

A balszerencsés öngólt követően meddő mezőnyjáték alakult ki, és sokáig egyik kapu sem forgott veszélyben, egészen a 80. percig, amikor a piros-fehérek hagytak ki egy óriási egyenlítési lehetőséget. Ekkor Ross a jobboldalról remekül ívelt középre, Dalmau pedig megelőzve őrzőjét, közvetlen közelről kapu fölé lőtt. A kihagyott helyzet hamarosan megbosszulta magát, hiszen három perccel később Budescu hozta helyzetbe Comant, aki viszont a kifutó Rîmniceanu mellett önzetlenül Man elé passzolt, a fővárosiak fiatal csatára pedig az üres kapuba továbbította a játékszert (2–0). Az első félidőben bátran futballozó háromszékiek így vereséget szenvedtek, de jobb helyzetkihasználással akár a pontszerzés is összejöhetett volna. Ennek ellenére dicséret illeti Eugen Neagoe tanítványait, és nem kevésbé a Székely Légió tagjait, akik a hóviharban kitartóan buzdították kedvenceiket, és hangjuktól visszhangzott a Nemzeti Aréna.


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com

SEPSI OSK