SEPSI OSK 0 - 1 FC BOTOŞANI

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egygólos vereséget szenvedett vasárnap este Sepsiszentgyörgyön a Liga 1 alsóházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában az FC Botoșani-tól, de már biztos, hogy az élvonalban marad a Sepsi OSK.

A telt ház előtt zajló mérkőzés egyetlen találatát J. Rodriguez szerezte az 55. percben, büntetőből. Ez volt a Sepsi OSK második hazai veresége – a Concordia Chiajna elleni 0-2 után – a rájátszásban. A sepsiszentgyörgyiek azonban már az előző fordulóban, a Medgyes elleni pontszerzéssel bebiztosították bennmaradásukat a Liga 1-ben.

A Sepsi OSK a vasárnapi mérkőzés után a táblázat harmadik helyét foglalja el 33 ponttal, a Dinamo és az FC Botoșani után. A sepsiszentgyörgyiek a pénteki, június elsejei utolsó fordulóban az alsóházi éllovas fővárosiak vendégei lesznek.

SEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_01.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_02.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_03.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_04.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_05.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_06.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_07.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_08.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_09.jpgSEPSI OSK-0 - 1-FC Botosani FC BOTOSANI_10.jpg


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com

SEPSI OSK