FC BOTOŞANI 2 - 2 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Utolsó percben kapott gól miatt bukott el a Sepsi OSK győzelme. Hétfőn az FC Botosani vendégeként állt pályára a sepsiszentgyörgyi focicsapat, amely ezúttal is az utolsó percekben kapott gól miatt vesztett két értékes pontot.

A Sepsi OSK – FC Botosani mérkőzés 2-2-re végződött. A piros-fehér csapat ugyanakkor megőrizte veretlenségét a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában. A mérkőzés még ígéretesen kezdődött a Sepsi OSK számára, hiszen már a második percben közel álltak a gólszerzéshez. A botosani csapat viszont az első helyzetét gólra váltotta: a 18. percben Plămadă fejelt a sepsiszentgyörgyiek kapujába.

BOTOSANI 2018 APR

A Sepsi OSK a 42. percben egyenlített Petrović révén. A második félidőben, a 61. percben Simonovszki szerezte meg a Sepsi OSK vezető gólját. A sepsiszentgyörgyi csapat már magáénak érezhette a nyertesnek járó három pontot, de az összecsapás utolsó másodpercében Răzvan Tincu fejessel a Sepsi OSK kapujába talált.

„A három pont már a kezünkben volt, de sajnos nem tudtuk megőrizni. Végül is egy jó csapat ellen szereztünk pontot, de mégis csalódott vagyok, mert a mérkőzés utolsó pillanatában hullattunk el két olyan pontot, ami már a miénk volt.” – nyilatkozta a találkozót követően Eugen Neagoe, a Sepsi OSK edzője. A sepsiszentgyörgyi csapat jelenleg az alsóház negyedik helyén áll. Legközelebb jövő hétfőn este 6 órától a sepsiszentgyögyi stadionban fogadják Bukaresti Dinamot. Erre a mérkőzésre mától lehet belépőt vásárolni a stadion jegypénztáránál.

Forrás: Marosvs

SEPSI OSK