22. forduló SEPSI OSK 6 - 0 CSM POLI IAŞI

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

SuperLiga, alapszakasz, 22. forduló:

Sepsi OSK: Niczuly – Ștefan, Kecskés (Bălașa, 75.), Ciobotariu, Oteliță – Păun – Ștefănescu, Matei (Aganović, 62.), Rodríguez (Gheorghe, 75.), Varga (Kallaku, 62.) – Debeljuh (Rondón, 83.). Vezetőedző: Bernd Storck.

Jászvásár: Lung – Martac (Todoroszki, 46.), F. Ilie (Bouhenna, 46.), Katanec, Ispas – Jatoba, Itu (Allanzinho, 64.), Marchioni, Ion – Gheorghiță (Ștefanovici, 74.), Harrison (Buș, 81.). Vezetőedző: Leo Grozavu.

Gólszerzők: Ilie (19. – öngól), Matei (36. – tizenegyesből), Păun (42.), Kallaku (63.), Ștefănescu (85.), Bălașa (88. – tizenegyesből).

Bernd Storck vezetőedző: „Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a csapatnak és boldog születésnapot kívánni Păun Nicolaenak, aki gólt is szerzett ezen a mérkőzésen. Örülök, hogy jól kezdtük a szezon második felét. A felkészülés jól sikerült, ez pedig a pályán is megmutatkozott. Nem volt könnyű dolgunk, az első 15 percben nehezen ment a játék, de a jászvásáriak öngólja után felbátorodott a csapat és az utolsó percig jól játszott. Örülünk a 6-0-s győzelemnek”.

SEPSI OSK