Tizenegyesgól döntött, a Sepsi OSK kikapott a Dinamótól

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Második idei mérkőzését is elveszítette a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a vendég Bukaresti Dinamo egy tizenegyesgóllal győzte le Eugen Neagoe csapatát a labdarúgó 1. Liga 23. fordulójában. Az első félidőben a fővárosiak, a másodikban a hazaiak játszottak fölényben.

A szombat esti sepsiszentgyörgyi találkozó remek iramban kezdődött, az elején mindkét oldalon adódtak helyzetek. A folytatásban a Dinamo kezdeményezett többet, a hazaiak pedig erőtlenek voltak támadásban.

Szünet után Jovanovic szabálytalankodott Zenkével szemben a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest pedig a fővárosiak csapatkapitánya, Dan Nistor értékesítette.

A bekapott gól után egyenlíthetett volna a Sepsi OSK, de Sato távoli lövése a kapufán csattant. A végéig megrohamozták a vendégkaput a hazai játékosok, és szabadrúgásból Tandia szintén a felső kapufát találta el.

Az újabb vereséggel a Sepsi OSK lecsúszott a felsőház hatodik helyére, egyelőre négy pontos előnye maradt a hetedik Nagyszebeni Hermannstadt előtt.

A következő fordulóban a Sepsi OSK a Medgyesi Gaz Metan vendégeként játszik, a mérkőzést február 17-én, vasárnap 17.30-tól rendezik.

Labdarúgás, 1. Liga, alapszakasz, 23. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Bukaresti Dinamo 0–1 (0–0), gólszerző: Nistor (57., büntetőből)

Sepsi OSK: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic (Ștefan, 58.), Sato – Velev, Ad. Rus – Hamed (Drăghici, 31.), Vașvari, Tandia – Simomovski (Mensah, 63.)

Dinamo: McDermott – Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – I. Filip – Jaadi (Pesic, 81.), Atmane (Popa 54.), Nistor, Zenke (N`Diaye, 61.) – Montini

Vezette: Sebastian Colţescu, Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe

Az első félidőben a fővárosiak, a másodikban a hazaiak játszottak fölényben. • Fotó: Gsp.ro

Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

Search